Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
empty bg

OVER ONS

HI FOOD LOVER!

Ben jij klaar om onze creatieve smaakcombinaties te ontdekken die gemaakt zijn van lekkere en simpele ingrediënten? YES? YES!! Dan nemen wij je mee in de wereld van onze YES! tussendoortjes. Welkom!

HOE ONS YES! AVONTUUR IS GESTART 

Ons verhaal begon bij de zoektocht naar een snack die zowel lekkere als voedzame ingrediënten bevat, maar.. dit was moeilijk te vinden! Gelukkig gaf de natuur ons inspiratie. Het combineren van lekkere en simpele ingrediënten om heerlijke notenrepen en fruitrepen van te maken in creatieve smaakcombinaties. Oftewel, het creëren van het ideale tussendoortje. Een handige reep om mee te nemen voor onderweg, op het werk of voor het sporten. YES! Natuurlijk echt lekker!

We waren zo enthousiast over alle verbazingwekkende combinaties van ingrediënten dat we besloten om onze eigen snack te maken. Het moest een GEWELDIGE smaak hebben! We wilden een GEWELDIGE balk creëren en we hebben het gedaan! Zo werd YES! ® geboren.

WAT WIJ JOU TE BIEDEN HEBBEN

Bij het maken van deze lekkere repen denken we natuurlijk aan jullie wensen. Zo zijn onze notenrepen ook vegetarisch en bevatten ze een bron van proteïne en vezels.Daarnaast zijn onze fruitrepen veganistisch en bevatten ze alleen 100% natuurlijke suikers uit fruit. Tot slot zijn al onze repen glutenvrij. Kortom, voor ieder wat wils!

ZORGEN VOOR DE NATUUR

bg

Paper wrapper

We hebben afscheid genomen van plastic! We zijn er trots op dat onze verpakkingen nu zijn verpakt in recyclebaar papier, afkomstig uit duurzame bossen.

bg

Please recycle

We hebben uw hulp nodig om de cirkel te sluiten en ervoor te zorgen dat alle YES! ® -papierwikkelaars in de juiste papiercontainer eindigen! Laten we onze krachten bundelen en samen de natuur helpen!

bg

UTZ cocoa

Als natuurliefhebbers is onze vastberadenheid om de natuur te behouden en te beschermen een nooit eindigende missie. Daarom is de cacao in onze notenrepen afkomstig van duurzame bronnen en UTZ-gecertificeerd, wat zorgt voor een betere levenskwaliteit voor cacaoboeren.

Yes Logo